אהרון אמסלם - נולדתי לעשות ולעשות ולעשות למען הציבור. זה היה הקו המנחה שלי.
במחצית שנות ה-60, בנינו עם אחי את חוף רון, ניהלתי מסעדה... כשאני טירון לגמרי בענף המסעדנות. אירחתי כ-150,000 ארוחות צהרים לתיירים. משרד התיירות העניקו לי תואר של "תיירן מצטיין" משהו שמחייב.
אז נולד בראשי הרעיון ללכת על ענף האירוח והמלונאות. התחלתי לבנות את מלון "חוף רון", עם 18 חדרים יפים, נחמדים, משכנעים.
שר התיירות היה אז גדעון פת, שבא ונתן לי דחיפה, עידוד ואמר: תמשיך בעניין הזה. משלחת של משרד
התיירות הגיעה לטבריה. חברי המשלחת שאלו "מה, את כל זה עשית ללא עזרתנו?"
בעלים של בית מלון יש להם קשר נפשי להצלחת העסק שלהם. ציפיתי לבואם של התיירים. חיכיתי להם. האהבה שלי למפעל חיי רק התגברה והתחזקה. תקשיב, תבין, מה שרוצים ממך ותעשה. זו ההצלחה. אם אתה לא מבין אל תעשה. אם אתה לא מקשיב אתה לא מבין.
הגענו לתעסוקה של למעלה מ-500 עובדים. משרדים בטבריה, ארצות הברית, אנגליה, הודו הונג קונג ויפן. מנהל מלון צריך לדעת לחבק את האורח לראות שהוא שמח, מרוצה שבע ושבע רצון. ללוות אותו מרגע כניסתו ועד צאתו מהמלון.
דברים אלה נאמרו לאהרון אמסלם בעת קבלת אות מפעל חיים של איגוד בתי המלון ולשכת המסחר.
נולדתי לעשות ולעשות ולעשות למען הציבור. זה היה הקו המנחה שלי.
ראיון ועריכת הוידאו: ליאור פוזניאק, לינק לסרטון ביוטיוב, אות על מפעל חיים למר אהרון אמסלם.