top of page
תמונת הסופר/תחדשות הצפון

הבשורה מהצפון הופכת לרשת קצביות ומעדניות

קבוצת צמח שאן השיקה השבוע את רשת הקצביות ''שירת הבשר'' המספקת עוף טרי של "עוף טוב" - ובשרים איכותיים טריים ומעושנים.

'שירת הבשר'' היא מסעדה ותיקה ואהובה מעמק הירדן שהוקמה על ידי אלעד קורנפיין, רכישתה על ידי הקבוצה הושלמה לאחרונה והיא תפתח כרשת קצביות מעדניות כשרות ברחבי הארץ


סניף הדגל ניפתח במתחם ''מול כינרת'' בצמח. המסעדה הצפונית הוותיקה נרכשה על ידי קבוצת "צמח שאן" ונפתחת מחדש עם הידע והניסיון של הקבוצה. בקצביות ניתן יהיה למצוא מוצרי עוף ובקר מובחרים מגידול מקומי, מוצרי קצביה, כריכים מעושנים וחווית קנייה יוקרתית ואיכותית.


בתאריך 19.02.2023, בצמח קבוצת "צמח שאן" הכריזה על השקת הסניף הראשון של רשת הקצביות ''שירת הבשר''. ''שירת הבשר'' היא מסעדה ותיקה ואהובה מעמק הירדן שהוקמה על ידי אלעד קורנפיין, רכישתה על ידי הקבוצה הושלמה לאחרונה והיא תפתח כרשת קצביות מעדניות כשרות ברחבי הארץ.


הסניף הראשון הושק במתחם ''מול כנרת'' בצמח. ברשת תוכלו למצוא מוצרי עוף טרי איכותיים ממוצרי "עוף טוב"- עוף טעים ללא אנטיביוטיקה, היחידי הנושא את תו תקן סימון ירוק, מוצרי קצביה טריים מבשר גלילי, כריכי בשר מעושן עסיסיים, עוף רוטיסרי וכן נתחים משובחים מעושנים. בקבוצת "צמח שאן" השקיעו במיוחד בחוויית הקנייה הייחודית שמשלבת בין מעדניה בה ניתן לאכול ממוצרי החנות וקצביה מתמחה, אותה צפויה הרשת החדשה להביא לצפון ולרחבי הארץ.


רשת ''שירת הבשר'' החלה את דרכה כמסעדת קונספט על גדות הכינרת ובמהרה ייצבה את מעמדה כגן עדן לקרניבורים. מייסדה של המסעדה, אלעד קורנפיין, דמות מוכרת בצפון הארץ, ביקש לתת מענה לצורך הגובר של תושבי האזור למסעדה ייחודית, וכשרה, שאינה מתפשרת על איכות וטריות חומרי הגלם. כך במהרה צברה המסעדה מוניטין ששם אותה בשורה אחת עם מסעדות מוכרות ממרכז הארץ והפך אותה למוקד עלייה לרגל עבור אניני טעם. מקימי המסעדה, יחד עם קבוצת ''צמח שאן'' החליטו להביא את הבשורה הטעימה מהצפון לכלל מדינת ישראל.

כעת, באמצעות החיבור לקבוצת ''צמח שאן'' תהפוך ''שירת הבשר'' לרשת קצביות ומעדניות בפריסה ארצית, ובתקווה, תביא לארץ את החוויה הקולינרית הכל-כך ייחודית לה עם הכריכים והנתחים המעושנים במתכון ובשיטה הייחודית לשירת הבשר.


"החיבור ל ''צמח שאן'' משתלב בטבעיות בתהליך ההתרחבות של ''שירת הבשר'' " אומר עומר לביא- מנכ"ל קבוצת צמח שאן, "היות וקבוצת "צמח שאן" היא אינטגרציה מלאה המובילה בתחומה בישראל, המקיימת הבטחה של farm to table אמיתי - כאחראים על כל שרשרת הערך מהגידול- ועד לצלחת. פתיחת הקצביה - מעדניה מהווה נדבך נוסף בהבטחה לצרכן להביא מוצרים איכותיים טעימים וטריים, שיטת גידול העוף ללא אנטיביוטיקה, בשילוב תהליכים המבטיחים עקביות של איכות וטריות, הופכים את הקבוצה לשותפה טבעית ומדויקת להקמת הרשת".

אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? 

בחרו קטגוריה

בחרו תגית

bottom of page