מתכון לאסאדו צלוי עם חרדל ויין
עודכן: 15 ביולי 2022
מצרכים:
נתח אסאדו עם עצם במשקל כ 2 ק"ג
3 כפות חרדל דיזון
2 כוסות יין אדום
3 כפות שמן זית
6 שיני שום
כמה גבעולי טימין טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
שוטפים את נתח האסאדו מייבשים ומניחים בתבנית
בקערה מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהשום וטימין
יוצקים על האסאדו ומעסים מעט את הנתח
מניחים מעל הנתח את שיני השום והטימין
מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך כ- 3.5-4 שעות עד שהבשר רך ונופל העצם
#אסדאדוצלוי#חרדן#יין#שף#מתכון#אבילוי
3
פוסטים קשורים
הצג הכול5 צוותי כיבוי מתחנת טבריה פועלים בשעה האחרונה בשריפה בחנות אופניים ברחוב הגליל בטבריה. מפקד האירוע, רב רשף איציק בן חמו: ״לוחמי האש...