top of page
תמונת הסופר/תאבי לוי, שף מלון אירופה

מתכון לסלט טופו מוקפץ עם פירות אקזוטיים

עודכן: 20 ביולי 2023

מאת: אבי לוי, שף מלון אירופה בטבריה

מתכון לסלט מרענן - מעולה לקיץ

מצרכים :

1 טופו 150 גרם

מנגו 1 יח'

חצי אננס

חצי בצל סגול

פלפל צילי 1

בצל ירוק 1 יח'

חופן עלי בייבי

מעט מלח גס

2 כפות רוטב טריאקי

2 כפות שמן זית

חצי כוס שבבי שקדים קלויים

אופן הכנה:

קולפים וחותכים הפירות ירקות וטופו לקוביות

מקפיצים מעט בווק לוהט עם מעט שמן את הטופו בצל סגול ופלפל ומוסיפים את הטריאקי

מעבירים לקערה ומניחים להתקרר

מוסיפים את המנגו אננס עלי בייבי בצל ירוק ומלח

מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל שקדים קלויים


אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? 

בחרו קטגוריה

בחרו תגית

bottom of page