top of page
תמונת הסופר/תחדשות הצפון

'צמח תערובות' מעמק הירדן וחברת הבת 'הרמן-פרוג'קט'

'צמח תערובות' מעמק הירדן וחברת הבת 'הרמן-פרוג'קט' השתתפו בכנס השנתי ה-33 למדעי הבקר והצאן

צוות צמח תערובות והרמן-פרוג'ט בכנס ה-33 למדעי הבקר והצאן - צילום: הרמן-פרוג'קט


מפעל 'צמח תערובות' בעמק הירדן, מקבוצת 'צמח שאן', וחברת הבת 'הרמן-פרוג'קט', נתנו חסות והשתתפו בכנס השנתי ה-33 למדעי הבקר והצאן אליו הגיעו כ-1,500 איש מתחום הרפתות לחלב.

בין המרצים הרבים בכנס, הציג איל פרנק, תזונאי ראשי מעלי גירה ב'צמח תערובות', את ממצאי מחקר, שבחן את השפעת הרכב ואחוז החלבון בתערובת יונקים, על גדילה וצריכת מזון של עגלים ועגלות מהמלטה ועד גמילה.

תמיר אלון, ממחלקת תזונה ופיתוח ב'הרמן-פרוג'קט' (חברת בת של 'צמח תערובות') הציג ממצאי מחקר להפחתת ההשפעה של עקות חום על ידי שימוש בתמציות צמחים ואלקטרוליטים.

במקביל להרצאות המקצועית, התקיימה בכנס תערוכה בתחום הבקר והצאן בהשתתפות 37 חברות מובילות בתחום הבקר והצאן, ביניהן חברת 'הרמן-פרוג'קט' המתמחה בניהול והקמה של פרויקטים חקלאיים בארץ ובעולם, בפיתוח תוספי מזון ייחודיים לשיפור איכות החלב לרבות אחוז השומן והחלבון, התקנת מערכות אוורור וצינון מתקדמות ברפתות ועוד.

הכנס למדעי הבקר והצאן התקיים במלון רמדה בירושלים, ביוזמת יחידות משרד החקלאות בתחומי הבקר והצאן בשה"מ ומינהל המחקר החקלאי, ובשיתוף מועצת החלב ואיגוד יצרני החלב.


אולי יעניין אתכם...

מה מעניין אתכם לקרוא? 

בחרו קטגוריה

בחרו תגית

bottom of page